Nu är det endast en vecka kvar till min föreläsning om samspelet mellan barn och vuxna i den nya tiden!

Det vore fel att säga att jag inte är lite rädd…Detta är min aller förste föreläsning om något som jag ju brinner så stärkt för, barnen. Ideen om att hålla en föreläsning om den nya tidens barn kom till mig för ett tag sen. En inre önskan jag har om att berätta för heeeela världen vilka fantastiska barn som lever på jorden i dag!!

Kanske har du hört talas om Kristallbarnen och Indigobarnen. Kanske gör du det nu för första gången och tycker wow, vad intressant, eller kanske WTF vad är nu det för några flummiga och generaliserande begrepp? Alla barn är unika på sitt sätt, men  de som föds nu skiljer sig ändå från tidigare generationer på det sätt att de föds med en annan aura och med en mycket högre frekvens, energisvängningar. Visste du förresten att våra tankar är frekvenser? Ju högre frekvens ju högre medvetande! Googla gärna Tesla, Einstein eller varför inte kolla in Masaru Emotos forskning med vatten!

Til en början hade jag lite svårt att se för mig på vilket sätt jag skulle berätta om dessa barnen, tills jag fick en fråga från min 5 åriga dotter efter att ha läst om Emil i lönneberga. ”Men mamma, varför kan inte du vara lite mer som Emils mamma!?”

Denna enkla frågan från min dotter om ett så oerhört viktigt tema. Här hade min femåriga dotter noterat att jag inte är som Emils mamma, men att hon själv hade behov av att jag var så! Det ska tilläggas att denna frågan kom då det var oerhört mycket som hände i vår familj. Vi var mitt i en flytt och hade precis påbörjat en helrenovering av vårat nya hus. Jag hade precis gått från att vara mammaledig med minstingen till att starta upp mitt eget företag igen. Inte alls konstigt att det hon just då var i behov av, var lugn och stabilitet! Jordelementet.

Så till det viktiga temat- Samspelet mellan barn och vuxna. Där barnet har sitt behov utifrån hur det är, till hur vi möter dessa behov utifrån hur vi själva är! Jag kommer här i huvudsak prata ut i från personlighetsmodellen four element profile. Hur är de olika föräldratyperna, varför det är så bra att ha denna kunskapen, hur vi kan använda den i samspelet med våra barn. Jag kommer också berätta lite om AuraTransformation och om den nya tidens energi och självklart om hur den nya tidens barn är!

Nyfiken på hur jag svarade på frågan? ;)  Och hur vårt samtal utvecklade sig? DET och mycket mer får du veta om du anmäler dig till mitt webinar nästa onsdag kl 20:30.

NB! Då det är förstå gången jag håller detta webinar får du det till extrapris 150 mot 250 som det kommer kosta framöver.

Länk til webinaret skickas till dig när du har betalat. Betalning sker via denna länk: http://simplesignup.se/events/57516

Hjärtligt välkommen! :D

Kram,

Miriam