Hä tänker du kanske nu. Vad har denna frågan med energi eller AuraTransformation att göra?

Nu har det sig så att jag har fått ett extra jobb i en butik som säljer badrumsinredning, samt kakel och klinkel till alla husets rum och även uteplatser.

Många som kommer är hantverkare som behöver lite olika material till sina byggen.

I dag, på min tredje dag på jobbet, så fick jag denna frågan av en kund: Har ni Ardex fm chokolate brown?

Jag såg nog ut som jag hade tappat hakan, men försökte att svara så gott jag kunde:

-Eh, kanske. Vänta lite så ska jag kolla.

-Ja, mi kollega var här i går och hämtade 5 kg. Han trodde att det kanske var tomt på lager. Isåfall, kan ni beställa hem mer?

Jag, fortfarande ingen aning om vad det var kunden skulle ha:- Ja det går nog säkert bra, men vänta lite. Jag ska bara kolla med min kollega. Jag är ny här förstår du, så jag har inte så bra koll på grejerna än.

Kunden, som nu sken upp i ansiktet, svarade med vänlig röst: – Ja då förstår jag. Det är ingen fara.

Just då kom min kollega förbi och hon visste precis vad det var kunden efterfrågade. Vi hade slut, men hon beställde ny.

Nu vet du kanske vad Ardex mjukfog är, men jag hade ingen aning. Faktisk så kan jag väldigt lite hantverkarspråk. Varje gång under våran renovering när Gabrile har pratat med hantverkarna, rörmokarna, platssättaren eller elektrikern om olika saker om försiggår under den synliga ytan i et hus, så har mina tankar vandrat i väg till helt andra ställen. Det har för mig varit som et språk så fjärnt i från mitt eget. Lite som kinesiska.

Energispråket, det är et språk jag förstår riktigt bra. Vad en aura är. Hur vårt energisystem flödar. Hur vi påverkas av frekvenser etc etc.

Lika mycket som hantverkarspråket är ett främmande språk för mig, så kan energispråket vara ett främmande språk för någon annan. Ja dig som är inne på min sida f.eks.

Och båda två är de ändå reella. De är bara olika. Medans hantverkaren på sitt språk bygger og fiksar till i den materiella världen.  När han är klar, ja då kan du se om han har gjort ett bra arbete.  Du kan också se att det har hänt ett arbete.

När jag har gjort en AuraTransformasjon så kan du inte se det på den fysiska kroppen. Du kan häller inte jämföra mitt arbete med någon av mina kollegors för att se om det du fått är kvalitet. Prima arbete.

Du kan dog märka ändringar i din fysiska kropp. Du kan också märka ändringar i din omgivning. Och i dina tankar och känslor.

Det kan du också om du väljer att träna på gymmet. Men för att jämföra AuraTransformation med det att träna och förklarat på hantvärkarspråket med en kaffetermos.

Din aura= din termos.

Det att träna= kaffet du häller på din termos.

Häller du varmt kaffe i en trasig termos, ja då får du kallt kaffe på fikarasten.

Häller du varmt kaffe i en termos av bästa kvalitet. Ja då kan du njuta av ditt varma kaffe helt till det är dags att gå hem kl 4 ;)

Skärmklipp 2015-05-27 21.17.09

 

Share Button