Å vad jag sitter här och myser med en godkänsla i hela mig! :D

Precis avslutat ett Skypemöte med några norska kollegor, och jag känner slik en glädje inför denna hösten, så mycket spännande aktiviteter inbokad!! :D För inta att prata om starten på nästa år, då jag ska hålla min allra första event som four element profile partner, workshoppen Aktivering av kroppselementene i Oslo! Läääängtar! :D

Faktisk så ska jag tjuvstarta förberedelserna lite, till helgen åker jag till Göteborg och närvaror på samma workshop som min härliga kollega Karin Zachrisson håller i. Kolla gärna hennes hemsida här.

Nästa vecka, torsdag den 17:e håller jag tillsammans med min norska kollega Tone Röysland en inspirationsföreläsning, där du får en introduktion till vad four element profileTM är, och varför det är så en grymt bra personlighetsmodell! ;) Tones hemsida hittar du här.

Veckan efter, torsdagen den 24:e håller jag ett nytt webinar tillsammans med Tone, fast då är det om behandlingsformen AuraTransformationTM, Indigobarn och krystallbarn!

Veckan efter det, tisdagen den 29:e, håller jag webinar på svenska om ”Samspelet mellan barn och vuxna i den nya tidens energi”, där intäkterna går oavkortat till Redda barnen.

Sommaren är nästan över, men ojj ojj ojj för en härlig höst det kommer bli!! Jag har ju världens bästa jobb!! :D Love it!! :D

Och ja, du är självklart hjärtligt välkommen att närvara på en av mina webinars och/eller workshop! ;)

Ha en underbar höstkväll! <3

Varm energikram,

Miriam

 

Share Button