Sårbart tema for veldig mange dette. Samtidig er det et tema som jeg synes er viktig å belyse for det påvirker jo alle oss som har en kropp. Vi fødes i en kropp og denne kroppen er det som vi bærer med oss helt til vi tar vårt siste andetag her på jorden.

Du kommer i dette innlegget få lese mine tanker og funderinger runt ”den perfekte kroppen”, men aller helst vil jeg be deg om å danne deg dine egne. For det er ikke viktigt for meg at du er enig med meg, det viktigst er at du er enig med deg selv! Jeg vil veldig gjerne høre hva du selv har for innsikter, så del gjerne med deg i kommentarfeltet nedenfor.

 

Skärmklipp 2016-01-27 14.22.39

 

Først vil jeg be deg kjenne etter, hva er den perfekte kroppen for deg?

Når du får svaret, hvorifra kommer det da? Er det et svar fra hjernen eller hjertet? Eller kanskje fra kroppen selv!?

Selv begynner jeg med å spørre hjernen hva den synes er den perfekte kroppen. I ærlighetens navn er det tross allt den jeg har lyttet mest til i mitt voksne liv.

Din perfekte kropp Miriam, veier xx kg i forhold til dine xx cm. Omkretsen runt midjen din er xx cm, hoftene xx cm og runt brystet er du xx cm. Dette gir deg størrelse xx i klär. Når du har xx lengde på håret ditt og huden din ser ut som xx, ja da har du den perfekte kroppen. Du er vel ikke helt der nå er du vel? Vel, det kan jeg hjelpe deg med. Dette kan du gjøre för å komme dit. Spis xx mat, tren xx ganger, og kjøp xx produkter.  Gjør si og gjør så.

Når jeg spør min egen hjerne, som jo befinner seg i kroppen, så vil den gjerne gi meg et konkret svar som jeg kan sette i en boks, gjerne et tall som jeg kan måle i forhold til et annet tall. For eksempel liker den å regne på antall kg opp eller ned og den er veldig fornøyd så lenge jeg ligger på det antall kg som jeg selv har bestemt er det perfekte. Det tallet har den regnet ut gjennom å blant annet sette det i forhold til de bilder og artikler den har lest.

Hjertet, som jo befinner seg jo på en litt annen plass i kroppen, har en litt annen formening om den perfekte kroppen.

Den perfekte kroppen, sier hjertet. Er en som kjenner seg elsket. Den perfekte kroppen er glad i seg selv og utstråler glede og kjærlighet. Den perfekte kroppen bryr seg ikke om den har en rullegardin på magen eller om den ikke har noen mage i det hele tatt, den elsker seg selv og tillater seg selv å bli elsket for den den er. Den kjenner inget behov av å sammenligne seg med andre kropper, for den vet at den er unik i seg selv. Den vet også at andre kropper er unike i seg. Den perfekte kroppen blir glad når den møter andre perfekte kropper som også elsker seg selv. Det perfekte ligger i det at den er levende og hvordan den føler seg.

Jeg må si at hjertets svar på den perfekte kroppen, treffer meg på en dypere nivå enn hjernens.

Likevel, det føles som jeg hadde glemt en vesentlig del i det hele. Min egen kropp er jo mer enn bare hjerte og hjerne. Det er så uendelig mange flere deler av det som er min kropp, så jeg bestemmer meg for å gå til hele kroppen og se hvilket svar den gir meg.

For det første, sier kroppen. Så er den perfekte kroppen hel, og ikke inndelt i stykker. Spør du de enkelte delene, så kommer du få det svaret de har utifra hvilken del av deg de befinner seg i, og hvilken funksjon de har i deg. Hjernen vil gi deg de logiske svarene, og hjertet vil svare ut i fra følelser.

En perfekte kropp, Miriam, er en kropp som er i balanse! Der er alle deler viktige og ivaretatt. Der er ingen blir glemt, og ingen gjemt. En perfekt kropp er som en stor helhet. Som et gigantiskt pusslespill der alle deler behøvs for å skape et bilde, en kropp. Hver eneste bit har en betydelse og den vet også at det samme gjelder for de andre delene. Du kan ikke sette disse delene opp mot hverandre, men se de snarere i relasjon til hverandre. I en perfekt kropp er samarbeid A og O. Der vet alle delene at deres oppgave er å i samarbeid med de andre delene, se til det som er det beste for kroppen slik at den kan fungere optimalt ut i fra de forutsetninger den har. En perfekt kropp er også tilpassningsdyktig. Men først og fremst,

en perfekt kropp er en kropp og den har sitt eget språk.

Lærer du deg språket mitt, Miriam,  ja da lover jeg deg at vi kan ha mye moro sammen! Lytt till meg og jeg kommer gjøre mitt aller aller beste for at vi sammen skal kunne ha et fint opphold her på planeten jorden.

En perfekt kropp er hele deg. Det er din intuition, dine tanker, dine følelser og din energi. Det er også den materielle delen av deg! Den delen som gjør deg i stand til å materialisere. Den perfekte kroppen er din beste venn. Den perfekte kroppen er deg selv!

Den perfekte kroppen vet at du har en livsoppgave. Hva denne oppgaven er, ja det er unikt for hver og en av oss. Hadde vi hatt samme oppgave, ja da hadde vi kanskje også hatt samme kropp!?

Kroppen er som et mini-universum. Utrolig fasinerende rent ut sagt magisk!!

Personlig så synes jeg det er på tide at vi gir kroppen litt mere cred!! Uansett vilken form, frekvens eller følelse den befinner seg i, så gjør den sitt aller beste ut i fra de forholdene den har!

Dette var mine innsikter om den perfekte kroppen. Nå vil jeg veldig gjerne høre dine!! :)

Klem Miriam

Skärmklipp 2016-01-27 14.29.42

 

 

 

Share Button