”Energy flows where attention goes”

Allt är energi! Din kropp, dina tankar, hela din omgivning består av energi i olika frekvenser/svängningar/vibrationer. 

Energi är våra känslor. Våra upplevelser om något annat eller om oss själva. Energi kan vara en frekvens som sätter i gång något större.

För mig var det att bli mamma för första gången och få uppleva den enorma kärlekskraften det som satte i gång vibrationen i mig om att det är någonting som är större än bara det vi kan se med våra fysiska sinnen. Jag ville så gärna förstå denna kraften och även veta vad som var min livsuppgift. Kärlekskraften är en energi, den allra starkaste energin i hela universum.

Energi vill vara i balans. Tänk på det som att du har två gitarrer i ett rum, på den ena slår du på den djupaste E strängen. Den ljudfrekvensen når nu ut i rummet. Vad händer om du slår på A-strängen på den andra gitarren!? Jo, till slut kommer de att smälta i hop till en ton! Samma frekvens! Där den ena blir högre, och den andra lägre.

Så är det med oss människor med. Du har kanske hört om energitjuvar!? Det är det/dom som sänker din energi. Som gör att du behöver gå ner i din ljudfrekvens för att möta deras.

Likadant är det med maten vi äter. Den är också energi. T.ex så ger du din kropp en mycket högre frekvens om du äter en ekologisk morot färskplockat från din egen trädgård, än om du äter en besprutat som legat i butiken i en plastpåse och kanske även blivit fraktad långt från ett annat land.

Pengar är också energi. På samma sätt som vi kan sätta upp et konto för hur mycket pengar som kommer in och hur mycket som går ut, kan vi även sätta upp ett eget energikonto. Hur vi kan göra för att få mer energi, och vad vi väljer att lägga vår energi på. Det är samma regel som gäller för både pengar och energi. Om du vill ligga på plussidan, så kan du inte spendera mer än det du har ;)

Så var det detta med aura då. Et ord som många tycker är lite flummigt, lite diffust. Själv förknippade jag tidigare ordet med flower power och väldigt alternativa människor. Sen blev jag själv medveten om vad auran egentligen är! Att den inte har annat med new age att göra, än att många spirituella människor har blivit medvetna om detta med auror mycket tidigare än många andra.                       Auran är din kropps energiskydd! Mer om Auran och AuraTransformationTM kan du t.ex hitta du i detta inlägget 

Jag hoppas du fått lite större förståelse för vad energi är, om inte så kan jag uppsummera det kort för dig:

ENERGI ÄR ALLT och ÖVERALLT! ;)

Kram Miriam

Skärmklipp 2016-02-23 14.50.10

Share Button