Datoen i dag er den 4. august. 04/08. Rent energimessig så står tallet 4 for kjærlighet og tallet 8 for sannhet. En kombinasjon som er veldig vakker å beskue, når mennesker våkner opp til sannheten gjennom kjærligheten.

De siste dagene har jeg vært vitne til flere menn som har våknet opp. Jeg har også vært vitne til kvinner som har våknet opp, til nye innsikter i seg selv.

Jeg har lest blogginnlegg om menn som angrer seg på hvordan de har objektifisert kvinnekroppen. Jeg har lest innlegg om menn som har stått på kvinnens side, f.eks Zara Larsson saken der menn selv begynner å forstå at det er jo de som voldtar som er problemet. Ikke vår reaksjon til dette…

Jeg har lest om menn som nå kaster seg inn i feminisme-debatter, and they get it!! Til og med president Obama hadde noen velvalgte kloke ord å si om saken.

Jeg har også lest en hyllest til den nye tidens pappaer. Pappaene som nå vil være en del av sine barns liv på en helt annen måte en før. Og barn gjør jo heller som vi gjør enn som vi sier, så hva tror du blir resultatet av mer tilstedeværende pappaer?

Jeg har tidligere vært litt skeptisk til dette med pappaperm, men jeg det jeg nå ser er at

jo nærmere pappaer kommer sine egne barn, jo mer er de også villige til å kjempe for deres fremtid!

På svensk finnes det en dikt om at ”det gör ont när knoppar brister”, jeg tror det er motsatt. Det gjør vondt FØR det brister. Når vi vel står der i blomst, da har vi endelig nådd vårt mål!

Skärmklipp 2016-08-04 22.15.17

Share Button