Du har kanske fått med dig Perseidernas fall på himmeln de senaste nätterna? Själv var jag ute torsdag kväll och såg på den fascinerande stjärnhimmeln. Många stjärnfall fick jag se, och mycket gott kunde jag önska mig ;)

Att kolla på stjärnhimmeln ger mig en stor lycka. Jag tror att ibland behöver vi se det stora utanför oss, för att känna det stora inuti. Att se på alla dessa blinkande stjärnor som berättar om ett universum så stort, så stort.

Precis innan sommarn så sa min kropp att nu behöver du stanna upp, Miriam. Mer och mer av min tid hade börjat gå till sådant som jag inte kände lika stor kärlek för. Glöden brann inte lika starkt som tidigare. Så jag tog en paus. Släppte allt som handlade om mitt eget företagande. Bara njöt av livet, av att få vara mamma till världens härligaste ungar, att få återupptäcka kärleken till min man, spendera tid med goda vänner jag inte sett på länge. Jag ville bara vara mig själv, utan något krav på mig att göra varken det ena eller det andra.

Jag skalade av. Jag stoppade bruset. Och jag hittade in till det som får mitt hjärta att glöda av kärlek.

Tidigare trodde jag att jag kunde göra detta på flera olika sätt. Och ja, det finns flera olika sätt att göra det på, men jag kan inte göra dom alla. Så jag har valt att fokusera på det som är mest rätt för mig, AuraTransformationTM och four element profileTM.

Kärlek och gyllene glädje, Miriam

Skärmklipp 2016-08-13 22.18.29

 

Share Button