Siden jeg var liten så har jeg vært facinert av de fire elementene. Som barn danset jeg de og på ungdomsskolen så lærte jeg meg håndlesing etter de fire elementene. De har kort og godt vært levende i meg store deler av livet, bortsett fra noen år i dvale, då jeg bl.a var opptatt med universitetsstudier og jobb.

Da jeg ble presentert for de igjen i en helt ny innpakning via four element profileTM høsten 2012, ja for nøyaktig fire år siden, så ropte det bare JA JA JA inni hele meg. This is it!! Dette er helt enkelt genialt. Det gikk opp for meg hvor essensielle de fire elementene er, og ja det er de jo om vi ser helt konkret på de. De er også essensielle for våre kropper, for vår bevissthet, for vårt liv.

Uansett prosjekt vi skal i gang med, så finner vi de fire. Den igangsettende ilden, vannet som gir oss flyt og gjør oss i stand til å kommunisere ut til omverdenen, jorden som gjør at vi orker å gjennomføre fra start til mål også luften som topper det hele med sin oversikt, sin helhet og finesse, the last touch!

Som livets sirkel går også elementene, fra ilden til luften og så starter de på nytt.

I dag har jeg jobbet med sangene til workshopen Aktivering av kroppselementene som skal holdes i Lofoten 8. oktober. Det å jobbe med musikk og bevegelse er en helt fantastisk måte å få integrert elementene i kroppen din på. Og når vi gjør dette sammen i gruppe, så får vi også hjelp av hverandre, da vi alle har vårt eget helt unike elementuttrykk. Det er bra samarbeid det! Og win win for alle sammen! :)

I formiddag hadde jeg kvalitetsikring på flere sanger, hvordan det bl.a gikk, kan du se på Instagram! ;)

 

Share Button