For noen dager siden publiserte Caroline Berg Eriksen bilder av sin gravidmage 4 dager etter fødselen. I går så jeg en annen kjendis (husker ikke navnet hennes) publisere et svart bilde med hashtaggen #gravidmage. Ville diskusjoner, er dette ok, bra gjort, etc etc. Jeg tenker ikke begi meg inn i den diskusjonen. Ikke fordi jeg mener den er dum på noen måte, snarere elsker jeg at den har oppstått. Jeg forstår at vi,

etter alle disse år som andre har fortalt oss hvordan vi skal og bør se ut, nå føler et stort behov av å få hevde vår egen rett til å få lov å se ut akkurat som vi selv vil!

Jeg tenker ikke begi meg inn i diskusjonen, fordi jeg vil gå inn på noe annet. Det som finns på innsiden. Vår ENERGI. Det som alle kropper har felles.  Jeg velger å kalle den for LIVSKRAFTEN i dette innlegget.

I går leste jeg et innlegg om HSP (Highly sensitive person) og om hvilke superkrafter du besitter om du er det. Det er ikke mange år siden ingen hadde hørt snakk om høysensitive personer. Nå er vi plutselig blitt en hel gjeng! Likevel, selv om jeg ble veldig glad over å lese om HSPs mange fine egenskaper, så kjente jeg også på en viss sårbarhet.

Ikke bare har vi et behov av å hevde vår rett til å få lov til å se ut som vi selv vil, nå begynner også diskusjonen om å få lov til å være den vi er.

Jeg forstår også det behovet. Vi trenger også den diskusjonen, selv om den kan komme til å kaste opp og og ned på mye i vårt samfunn. Ta en slik ting som utdanning. Tenk deg utfordringen i det å lære ut det samme, til en hel generasjon med behov av å vise at de ikke er like? Det er ikke tilfeldig at fler og fler velger å bli egne ”gründere”.

Det er livskraften i oss som driver oss framover. Jo sterkere livskraften gløder i oss, jo mere kraft får vi til å virkeliggjøre våre egne drømmer.

skarmklipp-2016-09-20-09-20-56

At Olav H. Hauges dikt. ”Det er den draumen” i 2017 ble kåret til Norges beste dikt er ikke tilfeldig. Det gjenspeiler den energien som vår tid speiler. I år befinner vi oss også i et luftår. Og det er i luft-elementet vi finner våre drømmer. Du kan lese mer om elementene her.

Det er en av mine drivkrafter når jeg jobber med AuraTransformasjon og klienter. Å hjelpe de som kommer til meg, å få mere livskraft til å kunne oppfylle sine drømmer. At du våger å være seg selv og inser at du duger akkurat som du er. At dine drømmer er verdifulle, fordi de er dine!

Jeg tenker avslutte med Olavs dikt. Siden det er slik at det vi retter vår energi mot, det vokser, så tenk gjerne på din egen drøm, mens du leser diktet. Når du er klar, så håper jeg du får en dag, som blir like fantastisk som du ønsker deg!! :)

Energiklem fra Miriam :)

Det er den draumen me ber på

at noko vedunderleg skal skje,

at det må skje –

at tidi skal opna seg

at hjarta skal opna seg

at dørar skal opna seg

at berget skal opna seg

at kjeldor skal springa –

at draumen skal opna seg,

at me ei morgonstund skal glida inn

på ein våg me ikkje har visst um

/Olav H. Hauge

skarmklipp-2016-09-20-09-07-22

Share Button