Livet, som de aller fleste av oss vet, det går i bølger.  Slik er det også med vår energi, den holder ikke konstant en og samme tone, men går i bølger, opp og ned, opp og ned og

Det er i bølgedalene som vi får tanket vår energi.

Mange, inkludert meg selv for noen år tilbake, lever i den tro at vi hele tiden må være på. Alternativt at vi krever av andre at de hele tiden skal være på. Eller vi får dårlig samvittighet fordi vi kjenner på et behov av å være off.

Visst er det vakkert på toppene, men på samme måte som når vi kjører bil, så kan det være bra å tenke på hvilken hastighet vi holder for å nå den. Det er også bra å vite at toppene er kun en del av reisen. Et sitat som jeg elsker, som jeg synes beskriver dette utrolig godt er :

Lykken er ikke en stasjon vi kommer til, men en måte å reise på!

Vårt eget drivstoff er vår egen energi, og vi kan gjøre det så mye enklere for oss selv gjennom å bli bevisst vår egen energi. Hva er det som gir oss energi og hva er det tømmer tanken. Her kommer et tips fra en svensk side om dette med å kjøre bil i oppover/nedoverbakker, men det kan også implementeres på oss mennesker.

”Undvik att accelerera i uppförsbacke och försök i stället att utnyttja farten från föregående nedförsbacke.”

Vill du få flere gode tips om dette med energi, så anbefaler jeg på det varmeste boken ”Den lille energiguiden” som Anni og Carsten Sennov har skrevet. Denne boken sender jeg med gratis til alle klienter som boker AuraTransformasjonTM hos meg, kort og godt fordi den er et ”must” for deg som inser verdien i det å ta ansvar for din egen energi.

Jeg anbefaler deg også å sjekke ut Anni Sennovs blogg, der skriver hun så mye klokt og treffende om energi.

Ha en hærlig dag, uavhengig av om du befinner deg på vei mot toppen, på toppen, på vei mot en ny bølgedal eller i bølgedalen. Ja plassen er ikke den vesentlige her, for det som er den beste plassen for deg akkurat nå, er ikke nødvendigvis den beste for noen andre! Take care! <3

Energiklem, Miriam

skarmklipp-2016-09-27-11-18-50

Share Button