Jeg hadde akkurat gått av tåget fra Gardermoen til Oslo S. Ringte opp ei venninne som jeg skulle ha møtt senere i dag, men som dessverre fikk stille inn vårt møte på grunn av sykdom. Jeg, som hadde noen timer å slå av før jeg har min første balansering på Scandic Vulkan likte tanken på det å sette meg utendørs på en hyggelig Oslo cafe i den herlige høstsolen, spurte min venninne om det er noe hun kunne tenke seg å lese om.

Skriv om sykdom, sa hun.

skarmklipp-2016-10-06-12-37-00

De aller aller fleste av oss synes at sykdom er noe dritt. Det er ikke moro å være syk. punktum. Og hvem har ikke opplevd det å bli syk, akkurat   i det ferien vår begynner??

Dette med sykdom er både komplekst og så klart finns det mange ulike grunner til at vi blir syke. Jeg kommer i dette innlegget kun fokusere på en som bruker å trives veldig godt i den årstiden vi befinner oss i nå, influensa/forkjølelse.

Dette er sykdommen som vi kan få når det er på tide å ta ferie. Slappe av.

Se på det som en detox. At du får renset ordentlig ut.

Mine ord til min venninne trøstet kanskje ikke så mye, men jeg mener hvert eneste ett. Kroppen trenger nemlig ektra energi for å få renset ut. Og når vi får ferie, så får vi nettopp den ekstra energien vi behøver for at kroppen skal kunne få renset ut en del skit som har satt seg i cellene våre.

Energi er en veldig nøytral ting. Den bryr seg ikke om vi lever i en stressende hverdag. Om vi får nok søvn. Om vi spiser mat som fyller på vårt energidepot, eller drenerer oss. Energien i kroppen er som den er.

Våre kropper er så utrolig kloke. De vet om vi har ekstra overskudd til å rense kroppen. Og de vet også når det behövs å renses ut.

Energi fungere på samme måte som bensin for en bil. Kjører vi på for lenge med tom tank, så brenner vi til slut ut.  Ilden står blant annet for vår personlige livsenergi, og det er dette elementet som minsker både ved utbrenthet og ved andre sykdommer. Du kan lese mer om de ulike elementene her. Det å lære seg mer om hvordan de fire elementene fungerer i kroppene våre, kan gi oss så mye innsikter og verktøy som vi kan bruke både får vår egen del, men også i møte med andre mennesker.

Så er det dette med auraen vår. Vår aura er vår kropps energibeskyttelse. Det er som en kaffetermos for vår kropps energi. Den som gjør at vi ikke lekker energi. Uten en fungerende, eller en forsvaket aura, så har vi lettere for å bli syke når ferien starter. Vi har som også oftere behov av mere søvn, og mere tid til å hente inn vår energi. En måte å få sterket auraen sin på er gjennom en AuraTransformasjon. Du kan lese mer om den her.

Dette med energi og sykdom er et veldig stort tema, som det finnes uttallig innfallsvinkler til. Det samme gjelder hvordan kurere sykdom.  Dette innlegget er kun ment som en smakebit, en del av en stor helhet, men om du synes emnet er intressant, så gi meg gjerne beskjed, så kan jeg skrive mer om det en annen gang. Med en annen innfallsvinkel. For eksempel sykdom og ernæring, DET synes jeg er veldig intressant!

Til min kjære venninne og til deg som har influensa i det du leser dette.

 Det er ikke moro mens det pågår, men du vet at det går over. Og når du er frisk igjen, så kommer du ha en mye gladere kropp som både har fått renset seg og fyllt på med energi.  God bedring!! <3

Klem Miriam

PS!! Tipser om denne utrolig gode energidrinken, ischiate med chiafrö og sitron. Den har jeg drukket til og fra under flere år nå, og den gir herlig energi nå i disse sykdomstider. miriam7

Share Button