Har du noen gang har blitt fotografert av en veldig dyktig fotograf og når du mottar det ferdige produktet så blir du bare helt stum mens hele kroppen roper WOW, er det virkelig meg!!?

Slik følte jeg det da jeg fikk bildene som ble tatt av meg forrige torsdag. Da kom fotografene Aamod & Sophelia Korhonen hjem til meg på gården og fotgraferte meg både utendørs og inne i stua mi.

Utenom å være utrolig profesjonelle fotografer, så kan de også en hel del om energi, siden de begge to også jobber med AuraTransformation™ som meg.

Det blir en veldig intressant fotografering når du kan sitte og kjenne at ja, nå er det den gyllne energien i meg som kommer frem, eller nå er det kristallenergien eller noe helt annet, og du får samme bekreftelse fra de som tar bilde av deg. Magiskt blir det når det ferdige resultatet viser akkurat den energien du kjente!

For et bilde er ikke bare et bilde. Det er ikke bare det visuelle, men alle bilder utrstråler også en egen energi.

Energien i et bilde er summen av den energi som fotografen har, og du som blir fotografert.

Foruten å kunne dette med energi, så er Aamod & Sophelia utrolig profesjonelle. Kunskaper om det tekniske,hvordan lyset ligger, oppløsning i bilder og en masse annet tekniske finesser som jeg ikke helt kan.

Begge to har også en unik varme og visdom, og er kort og godt to veldig flotte mennesker!

Som de selv sier, så elsker de å jobbe med å synliggjøre det vakre og all vakker energi som er helt unik i enhver menneske.

Akkurat det føler jeg de lyktes med under denne fotdagen.

Dette er hva de selv sa om denne dagen i feedbacken til meg!

Att få möta och arbeta med Miriam berörde oss båda djupt. Att ta del av hennes stora energimedvetenhet, starka kärleksenergi, närvaro och autenticitet, har både berikat och utvecklat vår energimedvetenhet. Vi upplevde oss sedda i det vi är och sättet vi arbetar på. Tack Miriam för en underbar och inspirerande dag

Jeg anbefaler Aamod & Sophelia på det aller sterkeste om du kjenner at du skulle behøve nye bilder. Kontaktopplysninger til de finner du på deres hjemmeside http://newtimeenergy.com

Her kan du se en av de mange flotte bildene fra fotodagen! 

golden-dress-2

 

Share Button