Miriam, du er forut for din tid. Du må forstå det at alle ikke er der du er og at du må gi de tid å komme ifatt. Din tid kommer.

Noe lignende dette fikk jeg som råd for noen år siden av en klok kvinne. Der og da ble jeg først litt lei meg og småfrustert. Hvorfor? Fordi jeg trodde dette betydde at jeg skulle sette meg selv på ”pause” og vente inn alle andre. I dag ser jeg det på en helt  annen måte. Jeg er veldig takknemmelig for at jeg fikk det rådet når jeg fikk det.

Et annet svar jeg fikk da jeg rådfråget om en noe med en annen klok kvinne var å vente. Hun visste hvor mye jeg lengtet og at dette kanskje ikke var det svar jeg ønsket, men

det er så mye bedre med et ærlig svar til rett tid, en et svar som egot blir glad for der og da.

Under lunchdaten med en klok mann, min mann Gabriel sa han følgende:

Jag har förstått en sak, att om det inte känns rätt att ta upp en sak, då är det mycket bättre att vänta tills det är rätt läge.

Alle disse rådene om timing. Jeg har behøvd de alle, for det er en ting å være forut for sin tid, det er en annen å agere forut for sin tid.

Ja, jeg er clarevojant og i nesten hele mitt liv har jeg trampet på en vei lengre fram. Hatt en følelse av å ha gått milevis, der andre har gått kilometer. Sett hva som venter, forsøkt å fortelle, blitt møtt med både skepsis og en følelse av å bli bremset. Slik føles det ikke lenger, for nye innsikter har kommet.

Timing er virkelig everything.

Selv om jeg ser hva som kommer skje, burde skje etc i framtiden, så er livet her og nå! Det beste jeg kan gjøre for fremtiden, er å være i nutiden, med min bevisthet om hva som kommer skje, har skjedd og skjer. Når jeg vil oppnå noe, så er det bedre å vente tll det er rett tid, enn å forsere frem noe som omverden ennå ikke er moden for.

Når vi spiller på samme lag som energien i unversum, så blir det akkurat som det skal bli. Til enhver tid. Det er mye bedre når utviklingen skjer til rett tid, enn forsent eller fortidlig.

Et veldig fint verktøy å jobbe med når det gjelder timing er elementårshjulet av Anni og Carsten Sennov. Nå befinner vi oss i luftåret og i luftkvartalet på året. Luften står blant annet for våre visjoner. Den er intelligent og analytisk, men også en mester i å bygge luftslott.

Vil du vite mer om dette med hvordan du kan jobbe for å få elementene på din side, for bedre timing, så anbefaler jeg deg å melde deg på når Anni Sennov og Therese Lindberg holder webinar på svensk eller på dansk den 22/11 (svensk) og den 24/11 kl 20-22. Jeg skal selv være deltager på den danske, og dette er sikkert 3. eller 4. gangen, for så bra er det!!

Link til påmeldingene finner du her (svensk) og her (dansk).

Ha en riktigt god helg! <3

Klem Miriam

presence_1000-2

Foto AAmod & Sophelia Korhonen

Share Button