Akkurat nå spilles en av de nydeligste julesangene jeg vet om på Spotifyen min, Home for Christmas med Maria Mena.

Nå er det mange i Skandinavia som pakker sine kofferter for å reise hjem til sine.

I don’t now what my future holds or who I´ll choose to love me. But I can tell you were I’m from and who loved me to life.

(…) I wanna go home for christmas, I wanna go home this year. Let me go home this year.

Mange av oss er heldige å ha trygge barndomsminner. Å ha et barndomshjem å reise hjem til i julen hvor vi kan være med våre nære å kjære. Et sted hvor vi føler at vi høre hjemme. Et sted som gir oss en pause fra hverdagens stress og usikkerhet.

Trygghet.

Runt om i verden er det mange voksne som ikke har et barndomshjem å reise hjem til.  Mange barn er på flykt fra noe som burde være grunnleggende for alle mennesker, et hjem hvor de kan kjenne seg trygge og elskede.

I gårkveld da jeg lå ved siden av min datter før hun skulle sove så la hun sin arm runt meg og sa  ”Jag känner mig trygg, mamma”.

Vi har alle kommet til denne jorden med ulike livsoppgaver, dharma. Noen har fått livsoppgaven å skape trygge hjem for barn.

Årets julegave fra meg er at jeg gir 10% av inntektene fra mine behandlinger ut januar til en organisjon som jeg for første gang kom i kontakt med da jeg gikk i barnehagen på Oppdal, Redd barna. Innsamlingsaksjonen den gangen var til unge jenter på Sri Lanka. Det gjorde inntrykk og fikk meg til å selv ville bidra, så jeg startet flere innsamlingsaksjoner og loddsalg hvor noen av premiene var mine egne leker og kosedyr.

I morgen går vi inn i ild-året og vi er på tampen av det numerologiske året 9, hvor et av nøkkelordene er humanisme. I januar går vi inn i ett 1 år og i kombinasjon med ild-året så kan vi forvente oss å se mye nytt og spennende til neste år, men mer om dette får du lese i et kommende innlegg.

Med dette ønsker jeg deg ei riktigt god jul og ett godt nytt Ild år!!! <3

//Miriam

 

Share Button