Kl 11:44 i dag gikk vi inn i ett nytt elementår, ILD. Vi er fremdeles i det numerologiske året 9, men 1. januar så går vi også inn i et nytt numeroligisk år, år 1.

Hva innebærer dette da?

Elementene og tallene viser til en energiimpuls og kunnskaper om disse kan enklere hjelpe oss å forstå hva som skjer i verden og hvorfor.

Luftåret har jammen vær spennende på mange måter. Blant noen av overaskelsene i den internasjonale politikken er Brexit og resultatet i det amerikanske presidentvalget.

Både 9 og luft er de siste i sine rekker. I år har vi virkelig blitt gitt en mulighet til å gjøre opp for fortiden og en av de store overraskelsene for meg dette året er The natives på Standing rock. Hvordan de iherdig gjennom mange måneder kjempet for retten til rent vann og deres hellige land. Og hvordan muligheten bydde seg for den amerikanske staten å gjøre rett for seg, noe Obama så til i siste sekund. Ennå er ikke slaget over, men den første striden er over.

Luften har også hjulpet oss til synlighet. Både våre lyse og mørkere sider har i år blitt ekstra synlige. Forandring skjer best når skyggesidene kommer frem i lyset, for gjennom å se det som ikke fungerer som det burde, så blir vi også gitt en mulighet til endring. Gjennom at også de lyse sidene har blitt ekstra synlig så har vi også bedre kunnet se hva som fungere veldig bra.

Blant det som fikk ekstra synlighet i Norge er dette med overgrep på barn. Forhåpentlig kan vi med det kommende ild-året fått tatt skikkelig action på dette området og forandre dette til det beste for alle barn!

Det finns mye å si om luften, i dette innlegget kan du lese hva jeg skrev her på bloggen for et år siden.

La oss nå gå inn på ild året og dette med å ta action.

1sryerojdue-tao-wen

 

 

Jeg tror vi kommer få se mange nye og spennende ideer dette år. Tallet 1 står også bl.a for entreprenørskap, så mange nye firma vil nok startes i år. Kanskje har du noe du har villet gjort lenge, men ennå ikke våget eller fått til å gjøre, i år er et veldig bra år for nystart.

LET´S DO IT!!

Ilden brenner, så et nøkkelord er å kjenne etter hva du brenner for. Hva er det som vekker ditt hjerte til liv? Hva er sant for deg? Hva er din passion?

For å ikke risikere å brenne ut, eller at temperamentet tar overhand, noe som kan skje i ett ild- år, så er det veldig bra å vite hvordan du kan balansere med de andre elementene. Her kan du lese mer om elementene.

Elementkunskap kan være til stor hjelp for deg i det kommende året. Gå gjerne inn på four element profiles kalender og se om det er noen kurs/workshop som du skulle kunne tenke deg å delta i. Der går vi også grundigere igjennom alle elementene.

Godt nytt ild år!!!! <3

Klem Miriam

 

Fire: We have been waiting for you. Let the action begin!! ;)

Share Button