Städade i min Dropbox i dag och kom över detta dikt som jag skrev för ett tag.

Jag var då i en period i mitt liv då jag kämpade med detta med att våga välja att gå min egen väg, göra det som hela min ande längtar efter eller att välja det som viss skulle se på som mera ”förnuftig”.

För mig är det inte förnuftig att gå emot sig själv. Det är snarare en enorm kraft i det att du gör det du är menad att göra! Det att se andra människor blomma är också en oerhört stor inspiration. Jag älskar denna nya ”trenden” med att vi hejar varandra fram. Världen blir så oerhört mycket vackrare när vi människor vågar visa våra sanna färger och vågar se vår egen storhet!

Önskar dig kära läsare en underbar dag!  <3

Nedanför kan du läsa min dikt, Vibration in life! :)

/Miriam

tyq-0lpp6e4-edu-lauton

VIBRATION IN LIFE

I had to break down, to wake up
I had to wake up
to decide
if I should give it another go
Or return to the other world
I wanted the love
I wanted the joy
I wanted it to be felt
and spread around
in my body
in my soul
In all that was me
I knew
I had to be strong
because there where those
who truly felt
they had to break down
the rise of a happy one
Do they not know?
They are signing their own path to unbalance?
Turning off the light in others
will only give you more darkness
So there I was
choosing
knowing
that what I had to do
was not only
to bring the love and joy
to myself
but also to be there for the ones
who wanted to find
their own vibration in life.
/Miriam Stener (Copyright)
Skärmklipp 2015-06-01 21.47.11
Share Button